Cautare

7225 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stirile de la ora 16" (2.96 secunde)
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Roxana Iordache publica pe blog un articol care confirma pasiunea in care traiesc unii oameni de dreapta autentici si de buna credinta. Supararea Roxanei Iordache nu e pentru cine ocupa culoarul stangii (PSD), ci pentru cine si de ce este ajutat sa se afirme pe culoarul dreptei:
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
Jurnalistul Florian Gheorghe a anuntat pe pagina sa de Facebook o veste trista: ... Gheorghe Voicu a fost Redactor sef la Evenimentul Zilei in perioada in care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu.
In principiu, expunerea publica televizata este privilegiul celor foarte talentati sau al celor extrem de ridicoli.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Presedintele Traian Basescu participa azi, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Ceea ce parea la un moment dat irevocabil, a devenit deodata discutabil, din cauza anuntului-soc privind o posibila demisie a presedintelui imediat dupa votarea suspendarii. Indiferent de ce se va intampla, taraboiul, tambalaul, babilonia din tara nu se vor opri cu una, cu doua.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
CIADO Romania si Echipa Nationala de Fotbal a Artistilor, Campioana Mondiala ART Football (Moscova, 2014) si Campioana Mondiala la ARTIST Football World Cup (Teheran, 2015) provoaca Romania la FOTBAL MUZICAL - cel mai complex program de educatie civica, culturala si de petrecere a timpului liber.
Dezvaluire incredibila despre stelistul care a gresit la golul olandezilor ' Prepelita nu vede bine!
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
Renault va prezenta in noiembrie modelul automobilului experimental Logan Renault eco2, realizat la fabrica din Pitesti a companiei franceze, la evenimentul Challenge Bibendum organizat la Shanghai de grupul Michelin, a anuntat constructorul auto.
Planurile de dezvoltare a infrastructurii de transport din Dolj întocmite de autoritati nu includ pâna în 2013 decât realizarea drumului expres Craiova-Pitesti, desi administratia centrala si-a propus sa modernizeze si soselele nationale existente.Integrarea în Uniunea Europeana le-a dat oltenilor sperante ca vor circula cândva pe sosele demne de UE, însa Programul Operational Sectorial-Transport întocmit de ministerul de resort în 2007 a scos regiunea noastra de pe harta autostrazilor care vor fi construite în urmatorii sase ani în România.
google-analytics.com